Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Για το φυσικό αέριο
Συνάντηση Πατούλη
με Μάρκου - Μπουρνούς

Συνάντηση με θέμα την επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου στις περιοχές των δήμων Σπάτων - Αρτέμιδος και Ραφήνας Πικερμίου, είχαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Π. Χατζηγιάννης και οι δήμαρχοι Δ. Μάρκου και Β. Μπουρνούς.
Στη δήλωση του ο Δ. Μάρκου αναφέρει ότι "η Περιφέρεια Αττικής θα είναι σύμμαχός μας σε αυτά τα έργα στρατηγικής και αναπτυξιακής σημασίας, και θα προβεί σε χρηματοδότηση τμήματος του έργου από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας", χωρίς να αναφερθεί σε ενέργειες ή χρονοδιαγράμματα για την επέκταση του δικτύου στις περιοχές του Δήμου.
Η δήλωση του Δ. Μάρκου είναι η εξής:
"Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόσβαση στο φυσικό αέριο, αποκτώντας έτσι την ευκαιρία να μειώσουμε αισθητά το ενεργειακό μας αποτύπωμα, καθώς και το μηνιαίο κόστος λειτουργίας και χρήσης συσκευών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Εργαζόμαστε αθόρυβα, πολύ καιρό, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα, τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Π. Χατζηγιάννη, τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Β. Μπουρνούς για την ολοκλήρωση - σχεδιασμό των εργασιών, να ανακοινώσουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι σύμμαχός μας σε αυτά τα έργα στρατηγικής και αναπτυξιακής σημασίας, και θα προβεί σε χρηματοδότηση τμήματος του έργου από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας. Με αληθινό σεβασμό και συνέπεια απέναντι στην φύση και τον άνθρωπο, «Στοχεύουμε μαζί» προς την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου