Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Σοβαρές καταγγελίες του δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος

Δριμύ κατηγορώ του Δ. Μάρκου στην κυβέρνηση για τη σχολική στέγη


Αίσθηση έκανε η αναφορά του δημάρχου Δ. Μάρκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 8 Σεπτεμβρίου ότι η κυβέρνηση και η ΚΤΥΠ, δηλαδή η εταιρία η οποία διαδέχθηκε τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, ευθύνονται για τις ελλείψεις σχολικής στέγης στις δυο πόλεις.


Πιο συγκεκριμένα: Απαντώντας ο Δ. Μάρκου στην κριτική της δημοτικής αντιπολίτευσης για τις καθυστερήσεις εξεύρεσης οικοπέδων και την ανέγερση σχολείων, απάντησε ότι ο Δήμος έχει διαθέσει στην ΚΤΥΠ οικόπεδα για μια σειρά σχολεία, στα Σπάτα και την Αρτέμιδα, χωρίς να έχει προχωρήσει η κατασκευή τους. Ο χώρος για το 4ο Δημοτικό των Σπάτων έχει παραχωρηθεί από το 2018, ανέφερε ο δήμαρχος και εξέλιξη καμία... 5ο Νηπιαγωγείο Σπάτων, επίσης έχει παραχωρηθεί ο χώρος εδώ και δυο χρόνια, είπε και όταν ο Δήμος ζήτησε ενημέρωση οι αρμόδιοι είπαν ότι έχει χαθεί ο φάκελος!

Όλα αυτά ανέφερε ο Δ. Μάρκου είναι προφάσεις γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για την ανέγερση (σχολικών) κτιρίων.

Αυτό θα φανεί και πάλι όταν θα παραδώσουμε σύντομα χώρους για το 4ο Δημοτικό της Αρτέμιδας και για το 7ο, συμπλήρωσε ο Δ. Μάρκου, όπως και για το 2ο Γυμνάσιο που όπως φαίνεται εξασφαλίζουμε και για εκεί σύντομα οικόπεδο. 

Στο απόσπασμα video, η κριτική του Δ. Μάρκου για τις ευθύνες της κυβέρνησης στο θέμα της σχολικής στέγης σε Σπάτα - Αρτέμιδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου