Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Το παλιό κατεστημένο αντιδρά και στοχοποιεί
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Κατά τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στις 20 Ιουλίου, η ηγεσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος προσπάθησε να θέσει έμμεσα και πάλι θέμα ΚΕΛ, μέσω ...Μαρκόπουλου και Σαρωνικού. Όπως γράψαμε, το κατατεθέν ψήφισμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων περί ΚΕΛ δεν έγινε δεκτό, αλλά η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της στις 22 Ιουλίου ουσιαστικά στοχοποιεί την πλειοψηφία του Τοπικού η οποία δεν θέλησε να συμπράξει στα όσα μεθοδεύει.
Θέτοντας στην ανακοίνωση της το ερώτημα «ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;» και επαναφέροντας τις χιλιοειπωμένες συνειδητές ανακρίβειες περί  «αποδέκτη των ακαθάρτων της ΑΤΤΙΚΗΣ» στην θάλασσα της Αρτέμιδας και "βόθρου της Αττικής", παραθέτει τα ονόματα όσων δεν δέχθηκαν το κείμενο τους. Τους αποδίδει δε συναίνεση «με την πρόθεση της πολιτείας να αποχετεύσει τη μισή Αττική στην θάλασσά μας»...
Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχόλια του στυλ: «αυτοί που καταδίκασαν τον Δήμο σε χαβουζα.... θα φάνε μαύρο... θα το πληρώσουν πολύ ακριβά»....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ

Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και τη στοχοποίηση συμβούλων, πέντε μέλη του Τοπικού της Αρτέμιδος ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού Οργάνου η οποία και θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 23ης Ιουλίου.
Εκτός από τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, με ενδιαφέρον περιμένουμε την αντίδραση της ΑΝΑΣΣΑ και της επικεφαλής Α. Ραφτοπούλου, για όσα μεθοδεύονται στο θέμα της αποχέτευσης με πρωταγωνιστές στελέχη αυτής της δημοτικής παράταξης. 

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τους Κοινοτικούς Συμβούλους:

Σας καλούμε να προσέλθετε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 & ώρα 17:00 σε έκτακτη Συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Αρτέμιδας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Αρτέμιδας, η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του κάτωθι θέματος της ημερήσιας διάταξης:
1. 'Έκτακτη συζήτηση σε σχέση με την προσπάθεια στοχοποίησης και συκοφάντησης μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, μετά την απόφαση που έλαβαν στη συνεδρίαση της 20ης Ιουλίου 2020. Η συνεδρίαση θεωρείται κατεπείγουσα λόγω των ανακοινώσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απόφαση του τελευταίου κοινοτικού συμβουλίου που στοχοποιούν και συκοφαντούν μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου