Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η Α. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ;
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 
ΝΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Από τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος στις 23 Ιουλίου, στην οποία συμμετείχαν επτά σύμβουλοι, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση - απόφαση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Μετά την τελευταία μας συνεδρίαση της 20ής Ιουλίου και την καταψήφιση ψηφίσματος το οποίο έφερε στο κοινοτικό συμβούλιο η κ. Πιτσιγαυδάκη, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραιστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σπάτων-Αρτέμιδος και δημοτική σύμβουλος, η ίδια προέβη σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία, πρώτον, παραπληροφορούσε τους πολίτες της Αρτέμιδος και δεύτερον στοχοποιούσε συγκεκριμένα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου.

   Δηλώνουμε
  1. Δεν δεχτήκαμε ποτέ να γίνει η Αρτέμιδα βόθρος της Αττικής
  2. Δεν μας ήλθε ποτέ ψήφισμα συμπαράστασης στους κατοίκους Μαρκόπουλου Μεσογαίας παρά μόνο ένα προπαγανδιστικό κείμενο ενάντια στο ΚΕΛ (Πλατύ Χωράφι)
  3. Θέσαμε πολλά ερωτήματα σε σχέση με την ακρίβεια των στοιχείων του ψηφίσματος που ήρθε στα χέρια μας αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση
  4. Γιατί η κ. Πιτσιγαυδάκη εφόσον είναι δημοτική σύμβουλος δεν πήγε το ψήφισμα κατευθείαν στο Δημοτικό Συμβούλιο;

   Δηλώνουμε πως η πλειοψηφία του Κοινοτικού Συμβουλίου δεν αποδέχεται προσπάθειες υπονόμευσης τόσο σημαντικών έργων για την πόλη μας όπως αυτό της αποχέτευσης και της επεξεργασίας λυμάτων το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όλων μας.
Θεωρούμε χρέος μας να μεριμνούμε για τη σωστή τήρηση και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στην εφαρμογή έργων υποδομής.
Υπογράφοντες
Βασίλης Λυμπερόπουλος
Αντώνης Διαμάντης
Γιώργος Μπαιρακτάρης
Άγγελος Βαξεβανίδης
Ρωξάνη Τσιτσάνη
Κωνσταντίνα Σταμέλου


ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Η Α. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΑΝΑΣΣΑ και η Α. Ραφτοπούλου είναι πλέον αρκετά εκτεθειμένοι από τα τελευταία γεγονότα και τις ακραίες θέσεις και συμπεριφορές κάποιων στελεχών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του “ArtemisPRESS” έγιναν προσπάθειες από την Α. Ραφτοπούλου να μην πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου και να μην υπάρξει συμφωνία, λόγω απαρτίας. Η συνεδρίαση όμως έγινε με παρόντες επτά συμβούλους από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, δηλαδή και από την ΑΝΑΣΣΑ.

Η απολύτως σαφής και αυτοδιοικητική ανακοίνωση – απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών ή παρερμηνειών. Αν η Α. Ραφτοπούλου θέλει έχει ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα των δυο πόλεων θα πρέπει να μιλήσει με σαφείς θέσεις και να πάρει πρωτοβουλίες, οι οποίες θα λαμβάνουν υπ’ όψη τους συσχετισμούς και το ρόλο των άλλων δυνάμεων της δημοτικής αντιπολίτευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου